Ναυταθλητικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Λουτροπόλεως Θερμής - Λέσβου ( Ποσειδών )

Προστατέψτε το περιβάλλον ------------------------------------Όχι σκουπίδια στη θάλασσα ------------------------------------Προστατέψτε τις ακτές - Δεν μας ανήκουν, τις έχουμε δανειστεί από τις μελλοντικές γενιές------------------------------------Μάθετε τα παιδιά τι σημαίνει προστασία του περιβάλλοντος------------------------------------Επιμείνετε στη χρήση προϊόντων που η συσκευασία τους είναι ανακυκλώσιμη ------------------------------------Μην διστάσετε να κάνετε ευγενική παρατήρηση στον διπλανό σας, όταν ρυπαίνει------------------------------------Αλλάξτε τα λάδια των μηχανών σας με τρόπο ασφαλή για το περιβάλλον------------------------------------Δροσιστείτε με αναψυκτικά αλλά μην αφήνετε «πίσω»σας πλαστικά και αλουμίνιο------------------------------------Διαφορετικά θα χρειαστείτε πολύ περισσότερο χρόνο για να βρείτε μια παραλία καθαρή χωρίς λάδια και υπολείμματα καυσίμων

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ Οι κλοπές συνεχίζονται στα σκάφη των Ερασιτεχνών Αλιέων Λ. Θερμής

Την Κυριακή το βράδυ, 18/10/2020 είχαμε νέα μαζική κλοπή σε πάνω από οκτώ (8) σκάφη στο αλιευτικό καταφύγιο Λουτρόπολης Θερμής. Η προηγούμενες μαζικές κλοπές έγιναν στις 2/4/2020 και στις 30/4/2020

Προφανώς πρόκειται για τους ίδιους δράστες, γιατί ακολούθησαν ακριβώς την ίδια μεθοδολογία. Έσπασαν τις κλειδαριές προκαλώντας υλικές ζημιές, έσκισαν τέντες, έκοψαν σωλήνες με μαχαίρι και αφαίρεσαν δοχεία βενζίνης.

Ενημερώθηκε το τμήμα ασφαλείας του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης . Αυτή τη φορά είμαστε πεπεισμένοι με βάση συγκεκριμένα στοιχεία, ότι πρόκειται για Ρομά που πέρασαν από την περιοχή μας και επιχείρησαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν παρακείμενα καταστήματα , πλην όμως εξασφάλισαν …καύσιμα άνω των 100 λίτρων.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Οι αρχές ασφαλείας πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους για τη σύλληψη των δραστών .
Το Δ/κό Σ/λιο του ΝΕΣΕΑΛΘ ΠΟΣΕΙΔΩΝ συγκαλείται εκτάκτως για τον συντονισμό σειράς ενεργειών καθώς και την λήψη έκτακτων μέτρων ασφαλείας.