Ναυταθλητικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Λουτροπόλεως Θερμής - Λέσβου ( Ποσειδών )

Προστατέψτε το περιβάλλον ------------------------------------Όχι σκουπίδια στη θάλασσα ------------------------------------Προστατέψτε τις ακτές - Δεν μας ανήκουν, τις έχουμε δανειστεί από τις μελλοντικές γενιές------------------------------------Μάθετε τα παιδιά τι σημαίνει προστασία του περιβάλλοντος------------------------------------Επιμείνετε στη χρήση προϊόντων που η συσκευασία τους είναι ανακυκλώσιμη ------------------------------------Μην διστάσετε να κάνετε ευγενική παρατήρηση στον διπλανό σας, όταν ρυπαίνει------------------------------------Αλλάξτε τα λάδια των μηχανών σας με τρόπο ασφαλή για το περιβάλλον------------------------------------Δροσιστείτε με αναψυκτικά αλλά μην αφήνετε «πίσω»σας πλαστικά και αλουμίνιο------------------------------------Διαφορετικά θα χρειαστείτε πολύ περισσότερο χρόνο για να βρείτε μια παραλία καθαρή χωρίς λάδια και υπολείμματα καυσίμων

Πως λειτουργούμε

 Ο σύλλογος διοικείται από επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, που αποτελείται από τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, το Γενικό Γραμματέα, τον Ταμία και από 3 συμβούλους. Το Δ.Σ. εκλέγεται από τη Γενική Συνέλευση με μυστική ψηφοφορία και η θητεία του είναι διετής.

Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους παρακάτω:                     

     ΜΑΝΩΛΕΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Πρόεδρος Δ.Σ.

ΤΟΥΡΑΜΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Ταμίας
ΔΙΓΙΔΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Γεν. Γραμματέας
ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Μέλος
ΠΕΠΠΑΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ,   Μέλος
ΧΑΤΖΗΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ,, Μέλος
 
ΑΝΑ[ΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
…………...

Όλα τα μέλη του Δ.Σ. λειτουργούν με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου και των μελών του μέσα σε ένα πνεύμα συλλογικής προσπάθειας, δημοκρατικότητας, αλληλοεκτίμησης, αλληλοσεβασμού, εθελοντικής προσφοράς, ανιδιοτέλειας, διαφάνειας και καλής παρέας.