Ναυταθλητικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Λουτροπόλεως Θερμής - Λέσβου ( Ποσειδών )

Προστατέψτε το περιβάλλον ------------------------------------Όχι σκουπίδια στη θάλασσα ------------------------------------Προστατέψτε τις ακτές - Δεν μας ανήκουν, τις έχουμε δανειστεί από τις μελλοντικές γενιές------------------------------------Μάθετε τα παιδιά τι σημαίνει προστασία του περιβάλλοντος------------------------------------Επιμείνετε στη χρήση προϊόντων που η συσκευασία τους είναι ανακυκλώσιμη ------------------------------------Μην διστάσετε να κάνετε ευγενική παρατήρηση στον διπλανό σας, όταν ρυπαίνει------------------------------------Αλλάξτε τα λάδια των μηχανών σας με τρόπο ασφαλή για το περιβάλλον------------------------------------Δροσιστείτε με αναψυκτικά αλλά μην αφήνετε «πίσω»σας πλαστικά και αλουμίνιο------------------------------------Διαφορετικά θα χρειαστείτε πολύ περισσότερο χρόνο για να βρείτε μια παραλία καθαρή χωρίς λάδια και υπολείμματα καυσίμων

Νέο πλιάτσικο στα σκάφη των Ερασιτεχνών Αλιέων

klopes.jpg

Χθες βράδυ, 30/4/2020 είχαμε νέα μαζική κλοπή σε οκτώ (8) σκάφη στο αλιευτικό καταφύγιο Λουτρόπολης Θερμής. Η προηγούμενη μαζική κλοπή έγινε στις 2/4/2020.

Προφανώς πρόκειται για τους ίδιους δράστες, γιατί ακολούθησαν ακριβώς την ίδια μεθοδολογία. Έσπασαν τις κλειδαριές προκαλώντας υλικές ζημιές, έκοψαν σωλήνες με μαχαίρι και αφαίρεσαν τα δοχεία βενζίνης, τα οποία βρέθηκαν στο ίδιο σημείο πίσω από τον Μύλο της πλατείας άδεια και πεταμένα μέσα σε μια παλιά παροπλισμένη βάρκα.

Κλήθηκε το τμήμα ασφαλείας του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης που κατέγραψε παραβιασμένα σκάφη.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Κλειστήκαμε στα σπίτια λόγω κορονοϊού και οι κλέφτες αλωνίζουν. Οι αρχές ασφαλείας πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους για τη σύλληψη των δραστών .
Το Δ/κό Σ/λιο του ΝΕΣΕΑΛΘ ΠΟΣΕΙΔΩΝ συγκαλείται εκτάκτως την Δευτέρα 4/5/2020 για τον συντονισμό σειράς ενεργειών καθώς και την λήψη έκτακτων μέτρων ασφαλείας.