Ναυταθλητικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Λουτροπόλεως Θερμής - Λέσβου ( Ποσειδών )

Προστατέψτε το περιβάλλον ------------------------------------Όχι σκουπίδια στη θάλασσα ------------------------------------Προστατέψτε τις ακτές - Δεν μας ανήκουν, τις έχουμε δανειστεί από τις μελλοντικές γενιές------------------------------------Μάθετε τα παιδιά τι σημαίνει προστασία του περιβάλλοντος------------------------------------Επιμείνετε στη χρήση προϊόντων που η συσκευασία τους είναι ανακυκλώσιμη ------------------------------------Μην διστάσετε να κάνετε ευγενική παρατήρηση στον διπλανό σας, όταν ρυπαίνει------------------------------------Αλλάξτε τα λάδια των μηχανών σας με τρόπο ασφαλή για το περιβάλλον------------------------------------Δροσιστείτε με αναψυκτικά αλλά μην αφήνετε «πίσω»σας πλαστικά και αλουμίνιο------------------------------------Διαφορετικά θα χρειαστείτε πολύ περισσότερο χρόνο για να βρείτε μια παραλία καθαρή χωρίς λάδια και υπολείμματα καυσίμων

ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΟΥ στις 7 Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Σάββατο (καιρού επιτρέποντος).

DSC00705.jpg

Μετά από 10 χρόνια… το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε να ακυρώσει τον προγραμματισμένο για εφέτος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ καλαμαριού, αλλά… να διατηρήσει την ΓΙΟΡΤΗ καλαμαριού.
Ο λόγος, είναι ότι εφέτος μας ζητήθηκε από το Κ.Λ.Μ. να εφοδιαστούμε με την προβλεπόμενη από το νόμο σχετική άδεια διενέργειας διαγωνισμού.
Εγκαίρως, κάναμε τις αναγκαίες ενέργειες και εκδόθηκε η με αρ. 6927/16-8-2019 άδεια από την Δ/νση Αλιείας της Περ. Βορείου Αιγαίου.
Εν τούτοις, οι προδιαγραφές ασφαλούς διενέργειας του διαγωνισμού που ετέθησαν από το Τμήμα Ασφαλείας του Κ.Λ.Μ. υπερβαίνουν τις δυνατότητες του Συλλόγου μας.
Συνεπώς, το Δ.Σ. με την από 23/8/2019 απόφασή του ακύρωσε το 1ο μέρος της καθιερωμένης ετήσιας εκδήλωσης, που αφορά τον διαγωνισμό ψαρέματος, που εντάσσεται στα πλαίσια της Αθλητικής Ερασιτεχνικής Αλιείας και διατήρησε το 2ο μέρος, που αφορά την Πολιτιστική – Επιμορφωτική εκδήλωση.
Το Δ.Σ. καλεί τα μέλη του την ημέρα της πολιτιστικής εκδήλωσης το Σάββατο 7/9/2019 να ψαρέψουν και να προσφέρουν τα καλαμάρια που θα πιάσουν στο Σύλλογο για να καταναλωθούν στα πλαίσια της εκδήλωσης.
Στους τρεις πρώτους που θα προσφέρουν τα περισσότερα σε βάρος κιλά, τα περισσότερα σε αριθμό καλαμάρια και το μεγαλύτερο σε βάρος καλαμάρι θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες για την ευγενική άμιλλα και την προσφορά τους στο Σύλλογο.
Όπως κάθε χρόνο θα ακολουθήσει γλέντι με ΔΩΡΕΑΝ ούζο, μεζέδες και τηγανιτά καλαμάρια, με μουσική και χορό.