Ναυταθλητικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Λουτροπόλεως Θερμής - Λέσβου ( Ποσειδών )

Προστατέψτε το περιβάλλον ------------------------------------Όχι σκουπίδια στη θάλασσα ------------------------------------Προστατέψτε τις ακτές - Δεν μας ανήκουν, τις έχουμε δανειστεί από τις μελλοντικές γενιές------------------------------------Μάθετε τα παιδιά τι σημαίνει προστασία του περιβάλλοντος------------------------------------Επιμείνετε στη χρήση προϊόντων που η συσκευασία τους είναι ανακυκλώσιμη ------------------------------------Μην διστάσετε να κάνετε ευγενική παρατήρηση στον διπλανό σας, όταν ρυπαίνει------------------------------------Αλλάξτε τα λάδια των μηχανών σας με τρόπο ασφαλή για το περιβάλλον------------------------------------Δροσιστείτε με αναψυκτικά αλλά μην αφήνετε «πίσω»σας πλαστικά και αλουμίνιο------------------------------------Διαφορετικά θα χρειαστείτε πολύ περισσότερο χρόνο για να βρείτε μια παραλία καθαρή χωρίς λάδια και υπολείμματα καυσίμων

9ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΟΥ 2018

P1010640-2.jpg

Ο (ΝΕΣΕΑΛΘ) Ναυταθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Λουτροπόλεως Θερμής «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» διοργανώνει και φέτος Διαγωνισμό ψαρέματος καλαμαριού το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018 στο λιμάνι της Θερμής. Ώρα έναρξης του διαγωνισμού είναι η 17.00΄.
Ο διαγωνισμός εντάσσεται στις δράσεις Αθλητικής Ερασιτεχνικής Αλιείας, που με συνέπεια υλοποιεί ο Σύλλογος κάθε χρόνο.
Στους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα με αντίστοιχα μετάλλια και σε όλους τους διαγωνιζόμενους αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.
Τα βραβεία αφορούν: 1ο Βραβείο (η μεγαλύτερη ποσότητα αλιευμάτων σε βάρος), 2ο Βραβείο (τα περισσότερα σε αριθμό καλαμάρια), 3ο Βραβείο (το μεγαλύτερο σε βάρος καλαμάρι).
Συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορούν να δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή 31/8/2018 όλοι οι ερασιτέχνες αλιείς (όχι μόνο τα μέλη, αλλά και όσοι φίλοι του Συλλόγου επιθυμούν να συμμετάσχουν είτε με δικά τους σκάφη, είτε με άλλα σκάφη διαγωνιζομένων). Περιορισμός στον αριθμό επιβαινόντων-διαγωνιζομένων σε κάθε σκάφος δεν τίθεται.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στο Εντευκτήριο του Συλλόγου στο λιμάνι της Θερμής (τηλ. επικοινωνίας. 22510 71455), και μέσω internet στην ηλεκτρονική Διεύθυνση nesealth@otenet.gr