Ναυταθλητικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Λουτροπόλεως Θερμής - Λέσβου ( Ποσειδών )

Προστατέψτε το περιβάλλον ------------------------------------Όχι σκουπίδια στη θάλασσα ------------------------------------Προστατέψτε τις ακτές - Δεν μας ανήκουν, τις έχουμε δανειστεί από τις μελλοντικές γενιές------------------------------------Μάθετε τα παιδιά τι σημαίνει προστασία του περιβάλλοντος------------------------------------Επιμείνετε στη χρήση προϊόντων που η συσκευασία τους είναι ανακυκλώσιμη ------------------------------------Μην διστάσετε να κάνετε ευγενική παρατήρηση στον διπλανό σας, όταν ρυπαίνει------------------------------------Αλλάξτε τα λάδια των μηχανών σας με τρόπο ασφαλή για το περιβάλλον------------------------------------Δροσιστείτε με αναψυκτικά αλλά μην αφήνετε «πίσω»σας πλαστικά και αλουμίνιο------------------------------------Διαφορετικά θα χρειαστείτε πολύ περισσότερο χρόνο για να βρείτε μια παραλία καθαρή χωρίς λάδια και υπολείμματα καυσίμων

8ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΟΥ 2017

11933478_1095102260507872_5236061746660397339_n.jpg

Ο Ναυταθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Λουτροπόλεως Θερμής (ΝΕΣΕΑΛΘ) «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» διοργανώνει και φέτος Διαγωνισμό ψαρέματος καλαμαριού το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 στο λιμάνι της Θερμής. Ώρα έναρξης του διαγωνισμού είναι η 17.00΄.
Στους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα με αντίστοιχα μετάλλια και σε όλους τους διαγωνιζόμενους αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.
Τα βραβεία αφορούν: 1ο Βραβείο (η μεγαλύτερη ποσότητα αλιευμάτων σε βάρος), 2ο Βραβείο (τα περισσότερα σε αριθμό καλαμάρια), 3ο Βραβείο (το μεγαλύτερο σε βάρος καλαμάρι).
Συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορούν να δηλώσουν όλοι οι ερασιτέχνες αλιείς μέλη και φίλοι του Συλλόγου μέχρι την Παρασκευή 8/9/2017.
Μετά την απονομή, θα ακολουθήσει τελετή απονομής των βραβείων και μικρή γιορτή, με ψήσιμο των αλιευμάτων, έξω από τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου.
Για πρακτικούς λόγους, η γιορτή θα είναι κλειστή για το κοινό και θα συμμετάσχουν σε αυτή μόνο όσοι διαγωνισθούν καθώς και τα μέλη του συλλόγου.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στο Εντευκτήριο του Συλλόγου στο λιμάνι της Θερμής (τηλ. επικοινωνίας. 22510 71455), και μέσω internet στην ηλεκτρονική Διεύθυνση nesealth@otenet.gr