Ναυταθλητικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Λουτροπόλεως Θερμής - Λέσβου ( Ποσειδών )

Προστατέψτε το περιβάλλον ------------------------------------Όχι σκουπίδια στη θάλασσα ------------------------------------Προστατέψτε τις ακτές - Δεν μας ανήκουν, τις έχουμε δανειστεί από τις μελλοντικές γενιές------------------------------------Μάθετε τα παιδιά τι σημαίνει προστασία του περιβάλλοντος------------------------------------Επιμείνετε στη χρήση προϊόντων που η συσκευασία τους είναι ανακυκλώσιμη ------------------------------------Μην διστάσετε να κάνετε ευγενική παρατήρηση στον διπλανό σας, όταν ρυπαίνει------------------------------------Αλλάξτε τα λάδια των μηχανών σας με τρόπο ασφαλή για το περιβάλλον------------------------------------Δροσιστείτε με αναψυκτικά αλλά μην αφήνετε «πίσω»σας πλαστικά και αλουμίνιο------------------------------------Διαφορετικά θα χρειαστείτε πολύ περισσότερο χρόνο για να βρείτε μια παραλία καθαρή χωρίς λάδια και υπολείμματα καυσίμων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ 29η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

Το Δ.Σ.του Ναυταθλητικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Λουτροπόλεως Θερμής « Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ» καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, που θα διενεργηθεί στις 29 Απριλίου 2009, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7η απογευματινή στο κέντρο «ΑΝΕΜΟΚΑΜΠΙ- ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΕΣ» στους Πύργους Θερμής με ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ: Την εξέταση εναλλακτικών λύσεων για την προστασία των λιμανιών Θερμής και Νέων Κυδωνιών από κλοπές και λεηλασίες σκαφών.

Η διενέργεια της  Γενικής Συνέλευσης αποτελεί δέσμευση για το νεοεκλεγέν Δ/κό Σ/λιο σύμφωνα με τις αποφάσεις της από 14/1/2009 Γεν. Συν/ση. Θυμίζουμε ότι στην παραπάνω εκλογοαπολογιστική συνέλευση είχε αποφασιστεί, ότι όποιο Δ/κό Σ/λιο εκλεγόταν απο τις εκλογές αναλάμβανε ταυτόχρονα την υποχρέωση να εξετάσει διεξοδικά και θέσει υπόψη της Γεν. Συνέλευσης τις προτάσεις της για τα παρακάτω θέματα:

α) Την τοποθέτηση απαγορευτικής μπάρας εισόδου στο λιμενοβραχίονα του λιμανιού της Θερμής

β) Την ανάθεση φύλαξης των λιμανιών Νέων Κυδωνιών και Θερμής σε εταιρεία Security και

γ) Την τοποθέτηση καμερών παρακολούθησης των ανωτέρω λιμανιών.

Το Δ/κό Συμβούλιο εξέτασε όλα τα παραπάνω ζητήματα και είναι έτοιμο να ενημερώσει αναλυτικά το σώμα της Γεν. Συν/σης προκειμένου αυτό να αποφασίσει και να δώσει εντολή στο Δ/κό Σ/λιο για τα περαιτέρω.

Το εξεταζόμενο θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και πρέπει όλα τα μέλη να συμμετάσχουν σε αυτήν, γιατί χωρίς απόφαση της γεν. Συν/σης το Συμβούλιο αδυνατεί να αναλάβει δράση προς οιανδήποτε κατεύθυνση.

Γιαυτό σας καλούμε να είσαστε όλοι εκεί.